Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Välj en sida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Det här betyder samtidigt att det inte längre går att använda de biljetter som printats ut via Sivariweb. Civiltjänstcentralen utvecklar Omasivari- och Sivariwebprogrammen så att man i fortsättningen kan beställa alla resebiljetter som hänför sig permissions- eller veckoslutsresor elektroniskt via Omasivari varefter tjänstgöringsplatsen behandlar och införskaffar biljetterna via Sivariweb. Avsikten är att få de nya funktionerna i bruk under marsmånad.

I februari beställer och betalar tjänstgöringsplatsen platsen i bussen. För kostnaderna som gäller biljetter som använts under permissioner och veckoslut kan tjänstgöringsplatsen ansöka om ersättning av Civiltjänstcentralen (anvisningar finns på vår hemsida (www.siviilipalveluskeskus.fi).

Onnibusbiljetter införskaffas via deras biljettjänst.