Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Valitse sivu
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hakemuksen täyttäminen ei vielä siirrä sinua reservistä täydennyspalvelusvelvolliseksi, vaan sinun on toimitettava hakemus omalle aluetoimistollesi. Kun hakemus on hyväksytty olet täydennyspalvelusvelvollinen ja vapautettu asevelvollisuudesta.

Puolustusvoimien aluetoimisto käsittelee hakemuksesi ja saat tiedon hyväksynnästä kirjeitse.

Tulosta lomake, allekirjoita ja lähetä se oman alueesi aluetoimistoon, jonka yhteystiedot löydät täältä https://puolustusvoimat.fi/aluetoimistot

Kun Siviilipalveluskeskus saa aluetoimistolta tiedon hyväksytystä täydennyspalvelushakemuksestasi siirrämme tietosi siviilipalvelusrekisteriin ja saat meiltä täydennyspalveluskoulutusta koskevan infokirjeen suomi.fi -palvelun kautta. Tietosi avautuvat tämän jälkeen myös Omasivarissa. Määräyksen täydennyspalveluskoulutukseen saat myöhemmässä vaiheessa.

Takaisin aseelliseen palvelukseen / reserviin voi hakeutua yhden kerran jos ei ole vielä aloittanut täydennyspalveluskoulutusta.