Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Valitse sivu
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Siviilipalveluskeskuksen

tilat ja ruokailu

Siviilipalveluskeskuksen tilat palvelusvelvollisille

Siviilipalveluskeskukseen kuuluu useita eri rakennuksia.

Majoitustilat

Koulutuskeskuksen majoitustilat sijaitsevat keskitetysti A, B ja C-taloissa. Majoitustiloihin mahtuu 246 henkilöä. Kaikki huoneet A / B / C taloissa ovat allergiahuoneita. Lisäksi B-talossa sijaitsee kaksi naispuolisille velvollisille tarkoitettua huonetta.

Majoitustilojen käytävillä on yhteiset WC:t, pesuhuoneet ja suihkut. Lääkärintodistusta vastaan voi saada yksityishuoneen. Naissiviilipalvelusvelvollisille on oma huone, jonka vieressä on naisten WC ja suihku.

Vuodevaatteet saa koulutuskeskuksesta. Muut varusteet on tuotava itse mukana. Asuintiloissa on yhteisiä televisiohuoneita, ja palvelusvelvollisilla on käytettävissä oma keittiö, jossa on muun muassa mikro ja jääkaappi. Velvollisten on mahdollista käyttää pesukonetta vaatteiden pesuun. Kaikki siviilipalvelusvelvolliset osallistuvat majoitus- ja yhteistilojen siivoamiseen viikoittain.

Majoitustilojen esittely (YouTube) ei tekstitystä

Respa

A-talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee siviilipalveluskeskuksen vastaanotto. Ilmoittautuminen palvelukseen ja monet muut käytännön asioinnit tapahtuvat tässä pisteessä. Respa toimii 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Vapaa-aika Siviilipalveluskeskuksella

Luentosalit ja opetustilat

Koulutuskeskuksella on käytössään Auditorio ja erilaisia luentosaleja/ryhmätyöskentelytiloja: Lampola, Sikala, Talli, Kanala ja Piika. A-talossa on myös ATK-luokka, jossa on 20 työasemaa.

Ruokala

Koulutuskeskuksen ruokala sijaitsee C-talossa. Ruokalaan mahtuu kerrallaan 130 ruokailijaa ja siellä tarjotaan päivittäin neljä ateriaa (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala). Erityisruokavalioista lähetetään tiedot ennen koulutusjaksoa sähköpostilla (mainitse koulutusjaksosi ajankohta): siviilipalvelus.keittio@compass-group.fi. Kasvisruoka ja erityisruokavaliot valmistetaan erillisen ilmoituksen perusteella.

Klinikka

B-talossa toimii klinikka, jossa on sairasvastaanotto päivittäin 8.00 – 9.00 ja 12.00 – 12.30. Muina aikoina klinikka keskittyy palveluskelpoisuustarkastusten suorittamiseen.

Terveydenhuolto koulutusjakson aikana

Kuraattori ja työpalveluasiantuntija

Siviilipalveluskeskuksen sosiaalikuraattori Marja-Liisa Sirén ja työpalveluasiantuntija Anu Toivola löytyvät B-talosta. Sisäänkäynti klinikan kautta.

 

Hallintorakennus Konttori

Koulutusasiantuntijat

Koulutustiimin työtilat sijaitsevat järven rannassa uuden hallintorakennuksen Konttorin yläkerrassa.

Hallinto

Siviilipalveluskeskuksen hallinto-osasto sijaitsee järven rannassa uuden hallintorakennuksen Konttorin alakerrassa. Hallinnon asiakaspalveluajat ovat ma – pe 8.00-16.00.

Kokoustilat

Konttorissa sijaitsevat koulutuskeskuksen kokous- ja edustustilat.

Sauna

Siviilipalvelusvelvollisille tarkoitettu sauna on erillisessä rakennuksessa rannassa. Tässä tilassa toimii myös yksityinen pesula. Sauna on lämpimänä tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 18 – 21.30.

Vapaa-ajanviettoon tarkoitetut tilat

Vapaa-aikakeskuksena oppituntien ulkopuolella toimii A-talon pohjakerros sekä Lastentalo.

A-talon pohjakerros

A-talon pohjakerroksesta ja Piika-tilasta löytyy pieni Kanttiini, josta löydät kahviautomaatit, joista voi ostaa erilaisia kahveja. Kumpikin automaatti toimii vain kolikoilla.

Lastentalo

Lastentalolla voit pelata biljardia, pöytäfutista, ilmakiekkoa yms. pelejä. Lastentalo on avoinna klo 16.00-22.30, kun keskuksella on opetusta.

Bändikämppä

C-talon alakerrassa on bändikämppä, joka on avoinna klo 16.00-21.00, kun keskuksella on opetusta.

Vapaa-aika

Kuntosali ja liikuntamahdollisuudet

Siviilipalveluskeskuksella on oma kuntosali, joka on myös ulkopuolisten käytössä. Alueella löytyy jalkapallo- ja lentopallokenttä sekä aivan läheisyydessä pururata ja vaellusreitti Lapinjärven ympäri.

Siviilipalveluskeskuksen järjestyssäännöt