Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Valitse sivu
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vapaa-aika

Koska luennot kestävät useimmiten vain klo 16 saakka, on iltaisin mukavasti vapaa-aikaa, jota voi viettää lukemattomin eri tavoin.

Respa palvelee

A-talossa sijaitseva respa on auki ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Respasta voi mm.

 • lainata urheiluvälineitä ja kesäisin pyöriä sekä avaimet ja pelastusliivit soutuveneeseen
 • tuoda ja hakea löytötavarat
 • hakea henkilökohtaiset postit koulutusjakson aikana


Internet

Omalle koneellesi voi hakea Wlan-tunnuksia ATK-tuesta ja respasta. Wlan on auki 24/7. A-talon pohjakerroksesta löytyy muutama tietokone yleistä käyttöä varten.

Liikunta

Siviilipalveluskeskuksen alueella olevan kuntosalin käyttö on velvollisille ilmaista. Saat avaimen salille respasta.

Kesäisin keskuksen pihalla voi pelata mm. jalka-, sulka- ja koripalloa sekä frisbeegolfia. Viereinen järvi tarjoaa uima- ja soutumahdollisuuden kesäisin. Sjökullan alueen asfaltoidut mäkiset tiet ja pyörätiet mahdollistavat rullalautailun ja -luistelun.

Lapinjärven skeittipuisto

Yleisurheilu-, nurmi- ja tenniskenttä sijaitsevat kolmen kilometrin päässä, valaistu hiihto/pururata kilometrin etäisyydellä. Lenkkeilijöille löytyy mukavia reittejä pitkin vuotta.

Musiikki

Bändikämpässä on perussoittokamat, mutta mukaan voi ottaa myös omia soittimia. Mikäli soitat jotain akustista soitinta, varaamme sinulle mahdollisuuksien mukaan tilan harjoittelemista varten.

Kirkonkylä

Lapinjärven kauniissa kirkonkylässä on ruokakauppa, rautakauppa/posti, pankki, apteekki, pizzeria, kirjasto ja kaksi kirkkoa. Kirkonkylä sijaitsee 3,5 kilometrin päässä keskukselta.

Lapinjärven kunta (lapinjarvi.fi).

Lapinjärvellä on upea luonto, johon pääset tutustumaan esimerkiksi seuraavien linkkien kautta:

  Alueen luontoa ja parhaita paloja esittelee myös toukokuussa järjestettävä SisuXtrail-polkujuoksutapahtuma, joka järjestää myös yhteislenkkejä pitkin vuotta. Lisätietoa heidän nettisivuilta ja facebookista.

  SisuXtrail polkujuoksutapahtuma (sisuxtrail.fi)

  Muuta

  Jos joku uhrautuu kuskiksi, voi tutustua lähikaupunkien iltaelämään. Loviisan kauniissa vanhassa kaupungissa voi nähdä pikkukaupunkitunnelmaa, ajoaika sinne on noin puoli tuntia. Porvoossa ja Kouvolassa on jo vähän enemmän vipinää, niihin ajo kestää noin 45 minuuttia. Lahdessa tunnelma on jo kaupunkimainen tunnin ajomatkan päässä ja Helsinkiinkin pääsee reilussa tunnissa.