Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Valitse sivu
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sivariwebin vastuuhenkilön tehtäviin kuuluu mm. hallinnoida palveluspaikan käyttöoikeuksia. Organisaatiossa olisi kuitenkin mielekästä/syytä olla vain muutama vastuuhenkilö.

Huomioittehan että nyt Sivariwebissä on mahdollisuus antaa sitoumuksen allekirjoitusoikeus myös yhteyshenkilöille. Yhteyshenkilö pystyy allekirjoitusoikeudellaan hoitamaan oman työpaikkansa asioita, mutta välttyy turhilta viesteiltä.

Jotta organisaatiossanne toimisi vain muutama vastuuhenkilön roolilla ja oikeuksilla, voitte muuttaa käyttäjienne oikeuksia menemällä vastuuhenkilön tietoihin, jossa voitte poistaa rastin vastuuhenkilön kohdalta ja valita vain ”allekirjoittaja” kohdan, jolloin rooli vaihtuu yhteyshenkilöksi, jolla on allekirjoitusoikeus.

Tarvittaessa lisätietoja asiasta saat lähettämällä viestin vastaus.siviilipalvelus@ely-keskus.fi