Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Valitse sivu
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Siviilipalveluskeskus järjestää vuoden 2022 koulutuserät terveysturvallisesti hybridimallilla, jossa osa neljän viikon mittaisesta koulutusjaksosta suoritetaan etänä, osa lähiopetuksena Siviilipalveluskeskuksessa. Erät 1–6 järjestetään siten, että jokaisella ryhmällä on yksi lähijakso, jonka kesto on keskimäärin 7–8 vuorokautta.

Pidämme myös ryhmäkoot maltillisina, jotta lähijakson toiminnalliset harjoitukset voidaan toteuttaa kaikissa olosuhteissa turvallisesti. Lähijaksolla opiskellaan myös viikonloppuna, muutoin viikonloput ovat koulutusjakson aikana vapaat. Lähijaksolla majoitutaan pääsääntöisesti yhden hengen huoneisiin.

Erien 7–11 osalta tulemme jatkamaan hybridimallia, mutta erien tarkemmasta toteutustavasta ilmoitamme myöhemmin keväällä.

Noudatamme voimassa olevia viranomaisohjeita ja seuraamme koronatilannetta huolellisesti. Reagoimme ketterästi muuttuviin ohjeistuksiin ja tiedotamme velvollisia mahdollisista muutoksista. Toivommekin, että jokainen velvollinen huolehtisi siitä, että Omasivarissa olisi kirjattuna ajantasaiset yhteystiedot (osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite).