Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Valitse sivu
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

 

Siviilipalveluskeskus seuraa koronaviruspandemian aikana tarkoin toimivaltaisten viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä pyrkii omilla toimillaan ehkäisemään viruksen leviämistä.  Siviilipalveluskeskus on mukauttanut toimintojaan, jotta siviilipalveluksen koulutusjakson suorittaminen olisi mahdollisimman turvallista. Koulutusjakso suoritetaan osittain etänä ja lähijaksolla Siviilipalveluskeskuksessa ollaan porrastetusti. Jokaisella velvollisella on oma majoitushuone ja siivousta on tehostettu. Turvavälien pitäminen oppitunneilla, ruokailussa sekä vapaa-ajalla on tärkeää ja siitä muistutetaan velvollisia turvallisuusinfoissa.

Oppitunneilla sekä matkustettaessa velvollisia suositellaan pitämään kasvomaskia. Julkisilla kulkuneuvoilla matkustaville lähetetään etukäteen kasvomaskeja ja lähijakson aikana tarvittavat maskit saa Siviilipalveluskeskuksesta.