Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Valitse sivu
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Muutos tarkoittaa, että vanha salasanapohjainen kevyt tunnistautuminen poistuu. Sinun on aktivoitava uusi, PIN-koodilla toimiva tunnistautuminen, mikäli haluat käyttää kevyttä tunnistautumista.

PIN-koodilla tunnistautuminen on huomattavasti nopeampaa kuin aiempi salasanalla tunnistautuminen ja sen pitäisi helpottaa esim. junassa siviilipalveluskortin esittämistä. PIN-koodi on myös turvallisempi, sillä se pitää näpytellä joka kerta erikseen, eikä sitä voi tallentaa selaimen muistiin.

PIN-koodilla tunnistautuminen korvaa numeroon ja salasanaan perustuvan tunnistautumisen. Voit vahvalla tunnistatumisella käydä asettamassa itsellesi PIN-koodin asetukset-sivulta. Aseta jokaiselle käyttämällesi laite- + selainyhdistelmälle PIN-koodi erikseen turvallisuussyistä. PIN-koodilla tunnistauduttaessa sinulla on kevyen tunnistautumisen oikeudet. Voit halutessasi tyhjentää tunnettujen laitteiden listasi. PIN-koodi on voimassa vuoden, minkä jälkeen se poistetaan käytöstä automaattisesti.