Valitse sivu

PIN-koodilla tunnistautuminen on huomattavasti nopeampaa kuin aiempi salasanalla tunnistautuminen ja sen pitäisi helpottaa esim. junassa siviilipalveluskortin esittämistä. PIN-koodi on myös turvallisempi, sillä se pitää näpytellä joka kerta erikseen, eikä sitä voi tallentaa selaimen muistiin.

PIN-koodilla tunnistautuminen korvaa numeroon ja salasanaan perustuvan tunnistautumisen. Voit vahvalla tunnistatutumisella käydä asettamassa itsellesi PIN-koodin asetukset-sivulta. Aseta jokaiselle käyttämällesi laite- + selainyhdistelmälle PIN-koodi erikseen turvallisuussyistä. PIN-koodilla tunnistauduttaessa sinulla on kevyen tunnistautumisen oikeudet. Voit halutessasi tyhjentää tunnettujen laitteiden listasi. PIN-koodi on voimassa vuoden, minkä jälkeen se poistetaan käytöstä automaattisesti.