Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Valitse sivu
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Miten perille

Saapuminen Siviilipalveluskeskukselle

Linja-autolla Siviilipalveluskeskukseen Lapinjärvelle pääsee suoraan mm. Helsingistä, Kouvolasta ja Porvoosta. Erän alkamispäivinä Lapinjärvelle pääsee tilausvuorolla Helsingistä ja Kouvolasta. Myös muilta paikkakunnilta on suoria yhteyksiä.

Koulutusjaksojen alkamispäivinä lähtee Helsingistä tilausvuoro klo 10:00 Helsingin rautatieaseman vierestä Mikonkadun turistipysäkiltä (Casinon kohdalta, os. Mikonkatu 19) Kaikki muut vuorot Helsingistä lähtevät Kampin linja-autoterminaalista, yleensä laitureilta 1 – 11.  Kouvolasta Matkakeskukselta lähtee klo 11.20 tilausvuoro koulutuksen alkamispäivänä.

Helsinkiopastus Sivareille, YouTube-video kuinka pääset rautatieasemalta Kamppiin, Kampista rautatieasemalle ja lopuksi vielä rautatieasemalta alkamispäivän tilausbussille.

Kouvolaopastus Sivareille, YouTube-video Kouvolan kautta saapuville.

6-tien varressa Siviilipalveluskeskuksen kohdalla on pikavuoropysäkki. Opastevideo linja-autoilla Helsingistä/Kouvolasta Siviilipalveluskeskukseen saapuville.

 

Netistä löytyvän Matkahuollon reittioppaan avulla voit hakea sinulle sopivan matkareitin ja aikataulun lippujen tilausta varten  https://www.matkahuolto.fi/matkustajat/reittiopas

Lisäksi Matkahuollolla on käytössään puhelimeen ladattava sovellus: Reitit ja liput, Matkahuolto, jonka avulla voit hakea sinulle sopivia matkareittejä ja aikatauluja.

Myös Onnibus pysähtyy Siviilipalveluskeskuksen kohdalla 6-tiellä. Matkahuollon lippulittera tai matkakortti eivät käy Onnibusseissa. Voit tilata lippuja Onnibussiin Siviilipalveluskeskuksesta (kirjaamo.siviilipalvelus(at)ely-keskus.fi). Onnibussin aikataulut löytyvät osoitteesta https://www.onnibus.com/aikataulut#!/timetable-.

 

Jos myöhästyt viimeisestä Lapinjärvelle lähtevästä linja-autosta, soita Siviilipalveluskeskuksen vastaanottoon (0295 0295 00) ja noudata saamiasi ohjeita. Siviilipalveluskeskus ei maksa itse tilattuja taksikyytejä tai hotelliyöpymisiä.

Siviilipalveluskeskukseen:

Helsinki – Lapinjärvi Lähtöaika arkisin Pysäkki Lapinjärvellä

Kampin linja-autoterminaali

 

tarkista aika ja laituri www.matkahuolto.fi Lapinjärvi siv.palv.keskus th 6-tie, n. 1 km:n kävelymatka Latokartanontien koivukujaa pitkin keskukselle (joskus vuorot saattavat ajaa siviilipalveluskeskuksen pihaan)

Tilausbussi Mikonkatu (kartta)

 

 

Tilausvuoro ainoastaan erän alkamispäivinä!

Lähtö klo 10

Siviilipalveluskeskuksen piha

 

Kouvola – Lapinjärvi
Kouvolan matkakeskus (linja-auto- ja rautatieasema)  Kouvolasta Matkakeskukselta lähtee klo 11.20 tilausvuoro koulutuksen alkamispäivänä. Tarvittaessa erikseen sovittavat tilauskyydit.
 
Muut yhteydet Lapinjärvelle kts. www.matkahuolto.fi

Lapinjärvi siv.palv.keskus th 6-tie, 1 km:n kävelymatka Latokartanontien koivukujaa siviilipalveluskeskukseen

 

Siviilipalveluskeskuksesta:

Helsinkiin päin: keskuksen puoleiselta pikavuoropysäkiltä 6-tieltä

 

Kouvolaan päin: alikulun kautta 6-tien toiselta puolelta olevalta pysäkiltä

 

kts. www.matkahuolto.fi

Lapinjärvi siv.palv.keskus th 6-tie, 1 km:n kävelymatka keskukselta Latokartanontien koivukujaa 6-tielle

 

Helsinkiin, Mikonkatu 19 (pysähtyy tarvittaessa Porvoossa)

 

Kouvolan matkakeskukseen

 

Tilausvuorot klo 14:15 ainoastaan perjantaisin Siviilipalveluskeskuksen piha

 

Reittiohje Teboilta keskukseen

 

Henkilöautolla liikkumista ei korvata kuin erityisissä poikkeustapauksissa.

Ajankohtaiset aikataulut www.matkahuolto.fi                                           www.vr.fi