etusivu :: Koulutusjakso :: Asuminen ja ruoka

ASUMINEN JA RUOKA

Kaikki siviilipalvelusvelvolliset asuvat Sjökullassa 2-10 hengen huoneissa. Huoneen oven voi lukita.

Siviilipalveluskeskuksen asuntolarakennusten järjestyssääntö

Majoitustilojen käytävillä on yhteiset WC:t, pesuhuoneet ja suihkut. Lääkärintodistusta vastaan voi saada allergiahuoneen. Naissiviilipalvelusvelvollisille on oma huone, jossa on suihku ja WC.

Vuodevaatteet saa koulutuskeskuksesta. Muut varusteet on tuotava itse mukana. Asuintiloissa on yhteisiä televisiohuoneita, ja palvelusvelvollisilla on käytettävissä oma keittiö, jossa on muun muassa mikro ja jääkaappi.  Velvollisten on mahdollista käyttää pesukonetta vaatteiden pesuun. Kaikki siviilipalvelusvelvolliset osallistuvat majoitus- ja yhteistilojen siivoamiseen viikoittain..

Arkipäivisin tarjoillaan aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Jokaisella ruokailulla on tarjolla liha-, kasvis-, vegaani ja laktoositon ruokavaihtoehto. Muitakin dieettiruokia pyritään järjestämään, mikäli se ei aiheuta poikkeuksellisia kuluja ja lisätyötä. Hyvin harvinaisia ruokavalioita voidaan ottaa huomioon vain, jos siviilipalvelusvelvollisella on alle 3 kk vanha lääkärintodistus erillisruokavalion välttämättömyydestä.

Erityisruokavaloista lähetetään tiedot ennen koulutusjaksoa sähköpostilla (mainitse koulutusjaksosi ajankohta): siviilipalvelus.keittio(at)eurest.fi.

 

TILAKYSELY SIVIILIPALVELUSKESKUKSEN TILOISTA

ruokaakaytava